Winter is coming; be prepared met de collectie van Seahorse!

Geplaatst op 09 november 2017

Voor sommigen van ons lijkt het misschien alsof de herfst nog maar net begonnen is en de zomer nog niet ver achter ons is. Maar helaas, niets is minder waar want de winter staat al bijna weer voor de deur; be prepared!

COLD, COZY DAYS

Wanneer het buiten donker is, het hard regent en de wind tegen het huis slaat, is er niets fijner dan lekker warm binnen zijn. En dan vooral wetende dat je niet meer naar buiten hoeft. Met een dekentje op de bank en een lekkere kop warme chocomel. Of je kan natuurlijk ook even helemaal ontsnappen aan de hectiek van alledag en bijkomen in een heerlijk warm bad met bubbels. Hoe je dat echt helemaal afmaakt? Met een paar heerlijk grote, zachte handdoeken en een badjas die je nadien lekker om je heen kan slaan natuurlijk! Met de badcollectie van Seahorse creëer je de ultieme spa ervaring in eigen badkamer.

PURE SOFTNESS

Blogger Rowena heeft de zachtheid van de Pure collectie en de Menton collectie van Seahorse ervaren:
“Nu de wintertijd is aangebroken is het fijn om na een warm bad jezelf af te kunnen drogen met de fijne, maar vooral zachte badlakens van Seahorse. Wanneer je daarna lekker in je badjas kruipt, van dezelfde mooie kwaliteit, kom je de winterdagen wel door. Ons gezin is fan en kan nu al niet meer zonder”.

Rowena maakte een aantal prachtige kiekjes van haar badkamer met een aantal items uit onze collecties:

Ook de combinatie van de sportieve, zwarte Menton douchelakens met de Pure douchelakens staat prachtig in de badkamer van Rowena:

Benieuwd naar wat Rowena allemaal doet? Bekijk dan haar website eens! 

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?