HOW TO: Wellness at home

Geplaatst op 24 oktober 2017

De koude wintermaanden komen er weer aan! En wat is er lekkerder om dan even helemaal tot rust komen in een heerlijk warm bad of lange douche in een spa in jouw eigen badkamer.
We horen je denken; een spa in mijn eigen badkamer? Ja dat kan! Het enige wat je nodig hebt is een beetje creativiteit en daar kunnen wij jou goed bij helpen.

CLEAN IT UP

Het leuke is dat je voor een spa niet eens een grote badkamer nodig hebt. Natuurlijk, in een grote badkamer heb je meer ruimte. Maar dit betekent zeker niet dat je in een kleine badkamer geen mogelijkheden hebt om een spa te creëren. Zeker wanneer je een kleine badkamer hebt is het belangrijk om alle overbodige accessoires en rommeltjes op te ruimen of op te bergen, op deze manier creëer je rust en hierdoor lijkt de badkamer een stuk ruimer. Maar ook wanneer je een grote badkamer hebt is het belangrijk om de badkamer opgeruimd en schoon te hebben om het ‘spa-gevoel’ te creëren.

BACK TO NATURE

De meeste badkamers zijn voorzien van tegels. Dit kan ervoor zorgen dat de badkamer wat kil en steriel oogt. Een écht wellness gevoel krijg je in een badkamer waar natuurlijke materialen zijn gebruikt. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld hout, zorg je ervoor dat de badkamer sfeervol en behaaglijk oogt. Je kan ervoor kiezen om voor een houten sanitair te gaan, of een vloer. Ook is het leuk om bamboe te gebruiken of een douchevloer met ingegoten kiezeltjes. Wanneer je het wat simpeler wilt houden, kan je natuurlijk ook voor houten accessoires gaan. Vervang je plastic wasmand bijvoorbeeld voor een houten wasmand of kies voor een houten handdoeken rek.

SOFT MOMENTS

Natúúrlijk kunnen heerlijk zachte handdoeken, washandjes en niet te vergeten een lekkere badjas niet ontbreken bij jouw moment. Wikkel je na het afdrogen in een heerlijk zachte badjas. Wat betreft de vloer kun je kiezen voor een luxe badmat. De Balance collectie van Seahorse past perfect bij dit ontspannende moment en wordt zo nog aangenamer en intenser. Ga voor wit wanneer je een frisse look wilt of kies voor grijs om zo een warmere uitstraling te creëren. Vind je wit of grijs iets te saai? Kies dan voor de Pure collectie. Deze collectie heeft verschillende kleuren die goed te combineren zijn met de wat neutralere kleuren uit de Balance collectie.

DRESS IT UP

Last but not least; accessoires. Om je badkamer sfeervol in richten schaf je stijlvolle, mooie accessoires aan in plaats van standaard plastic badkameraccessoires. Op deze manier voelt de badkamer meteen een stuk luxer aan, waardoor je snel het gevoel krijgt van een hotel of wellness. Zet bijvoorbeeld op de badrand een groot plateau met geurkaarsen en koop een mooie schaal waar je jouw verzorgingsproducten op kan zetten. Denk ook aan mooie, stijlvolle zeepbakjes, drinkbekers en een zeeppomp. Wat betreft accessoires en decoratie kun je dus eindeloos variëren, maar een mooi groen plantje brengt pas écht leven in jouw badkamer en deze kan dus echt niet ontbreken. De meeste planten doen het zelfs extra goed vanwege het extra vocht dat ze krijgen van de waterdamp.

Nog meer inspiratie opdoen voor je badkamer? Bekijk dan onze Pinterest pagina eens!

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?