THE STARDUST COLLECTION

STARDUST

Thuis is de plek waar je je fijn voelt en je jezelf kunt zijn – Seahorse helpt je om van jouw huis een eigen thuis te maken. De sprankelende sterren en rustgevende kleuren van Seahorse Stardust toveren de badkamer om tot een serene ruimte waar je heerlijk tot rust kan komen en ultiem kunt ontspannen.. tijd om te sprankelen!

De zachte badmatten uit de Stardust Collectie met een grote in geweven ster zijn een ware traktatie voor je voeten...

De baddoeken van Stardust hebben een prachtig ingeweven sterrenstructuur en nemen optimaal vocht op. De baddoeken zijn voorzien van een...

De gastendoekjes van Stardust nemen optimaal vocht op bij het afdrogen en voelen heerlijk zacht aan. De gastendoekjes zijn voorzien...

Highlights

embrace life

4x handige musthaves voor op reis

Vakantie komt in alle soorten en maten: van een weekendje weg naar een wereldstad tot relaxen op een tropisch eiland, of een actieve vakantie tot backpacken. En voor iedere soort vakantie is er een geschikte musthave voor in de koffer of tas. Kom er hier achter welk item jij moet meenemen voor je volgende reis!

KOFFER INPAKKEN DOE JE ZO: 9x tips + De Gouden Tip

De koffer inpakken voor vertrek kan nog best een uitdaging zijn. Wij hebben 10 handige inpaktips op een rijtje gezet die het makkelijker maken: let’s go!