HOW TO: Green oasis

Geplaatst op 28 februari 2017

Wil je een oasis van rust creëren, ga dan voor veel groen. Oftewel: ga voor de botanische badkamer. Door natuurlijke elementen toe te voegen zorg je ervoor dat je optimaal van je eigen moment kunt genieten. Tijd om jouw eigen groene oasis te creëren!

BOTANICAL

Of het nu gaat om een verfrissende douche of een warm bad; de badkamer is een ruimte waar we heerlijk kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Planten en bloemen brengen de badkamer tot leven en zorgen ervoor dat je je even waant in een van de mooiste bossen of in een veld van bloemen op een zomerse dagDaarnaast doet meer groen in huis ook veel goeds voor je gezondheid: het vermindert stress, heeft een positieve invloed op lichaam en geest en zuivert de lucht in huis. Het zijn dus natuurlijke luchtzuiveraars. Wil je de luchtkwaliteit optimaal houden? Dan is minimaal één plant per 10 m2 nodig.

Een top 6 van de populairste planten van 2017 vind je hier.

 TURN OFF, TUNE IN

Verwijder alle elementen in de badkamer die afleiden. Ja, dus ook telefoon en iPad! Lees liever een fijn boek of zet een ontspannen muziekje op. Ook felle kleurtjes kunnen storend zijn. Tegenwoordig bestaan er veel producten met natuurlijk uitziende verpakkingen met minimale tekst. Maar als het gaat om knalroze shampooflesjes: je kunt ze makkelijk overgieten naar andere mooie flessen en potten wat zorgt voor meer eenheid.

THE MAGIC OF EUCALYPTUS

Tip: gebruik wat verse eucalyptus tijdens een warme douche of bad: de heilzame oliën en frisse geur van de bladeren worden hierdoor geactiveerd wat zorgt voor een ontspannen en rustgevende ambiance. Daarnaast werkt het verfrissende blad goed voor de luchtwegen en is de eucalyptus natuurlijk een beauty voor in huis.

SOFTNESS

Elke douche of badsessie eindigt met jezelf afdrogen. Gebruik heerlijke zachte handdoeken en wikkel je in een luxe badjas voor ultiem comfort.

Seahorse ‘Grace‘ past perfect binnen zo’n fijne botanische sfeer met haar bloemenpatroon, zachtheid en mistgroene kleur. Ga je liever voor neutraal wit of grijs? Kies dan voor de moderne Seahorse ‘Grid‘, gemaakt van 100% biologische katoen. Deze organic collectie past perfect binnen het concept ‘conscious living’ en is daarmee op haar eigen manier groen.

LILY GREEN

De uitgebreide Pure collectie komt dit voorjaar met nieuwe kleuren waaronder de nieuwe kleur ‘lily green’. Deze mooie groene kleur en het tijdloze design van de Pure is een goede basis om te gebruiken in jouw botanische badkamer. Daarnaast is het goed te combineren met de Grace collectie, wat zorgt voor een mooie balans!

 

 


Meer inspiratie voor GREEN OASIS


#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?