Voor welke badkamer stijl ga jij?

Geplaatst op 24 oktober 2019

De badkamer styling is iets wat we vaak vergeten bij het inrichten van ons huis. Zonde, want dit is de plek waar we dagelijks komen en onze rustmomenten pakken. Tijd voor verandering, tijd om met Seahorse aan de slag te gaan!Kleur en materiaal is de basis van de badkamer. Tegels, sanitair en afwerking spelen de hoofdrol, maar ook met het juiste badtextiel kom je al een heel eind op weg. Onze ‘Seahorse Pure’ is een complete badgoed serie bestaande uit washandjes tot aan badjassen, voelt heerlijk zacht & comfortabel aan én is verkrijgbaar in 15 kleuren. Wij hebben vier badkamer stijlen voor je op een rij gezet waarin je de Seahorse Pure perfect kunt combineren. >>

Luxe & Warm

Donkere, diepe kleuren zoals ‘Laurel’ & ‘Indigo’ geven de badkamer een warme uitstraling, precies wat we nodig hebben tijdens de koude winterdagen. Door deze kleuren te combineren met luxe items zoals marmer, gouden accessoires en opvallende items creëer je een sfeer van weelde en rijkdom.

 

Strak & Modern

De moderne badkamer is binnen de verschillende badkamer stijlen het meest populair. Strak, clean en minimalistisch design zijn de sleutelwoorden voor deze stijl, dus ook voor het bijbehorende badtextiel. Kies voor een sterk contrast; ‘Black’, ‘White’ & ‘Glacier’ zijn hierbij de juiste aanvulling en vormen een mooie basis.


Licht & Levendig

Zachte kleuren als ‘Pearl Pink’ & ‘Sand’ hebben een ontspannende werking op ons en worden als kalmerend ervaren. Deze combinatie werkt dan ook het beste in een badkamer waarin veel natuurlijke elementen te zien zijn zoals hout, planten en natuursteen. Door een vleugje roze te gebruiken geef je het een speelse en vrolijke energie en wordt je iedere keer blij als je deze inspirerende ruimte binnenkomt.

Koel & Industrieel

De industriële badkamer is de trend van dit moment: strakke lijnen, grove materialen en een mix van oud en nieuw. Deze stijl zet je het beste neer door stoere kleuren te gebruiken zoals ‘Denim’ & ‘Graphite’. Ze voegen een stukje mannelijkheid toe en geven extra power aan deze krachtige look.

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?