GIVEAWAY: Kinderbadjas van Seahorse

Geplaatst op 13 november 2017

WIN EEN SEAHORSE KINDERBADJAS!

Het is bijna zover; Sinterklaas komt weer in het land met zijn pieten! Voor de kids natuurlijk de leukste tijd van het jaar.  Lekker snoepen van pepernoten, chocoladeletters en strooigoed. Verlanglijstjes worden gemaakt, brieven worden geschreven en de mooiste tekeningen worden gemaakt voor de goedheiligman. Schoenen worden gezet en uit volle borst worden sinterklaasliedjes gezongen in de hoop dat er de volgende dag een leuk cadeautje in de schoen zit. In volle spanning leven ze toe naar pakjesavond op 5 december.

WAT MOET IK DOEN OM KANS TE MAKEN?

Wil jij een Seahorse kinderbadjas winnen en cadeau geven op pakjesavond? Volg dan de onderstaande instructies:

1. Ga naar onze Facebookpagina
2. Like onze pagina en tag een persoon onder het Facebookbericht die deze giveaway waarschijnlijk ook héél gaaf vindt
3. Vergeet vooral niet te vermelden welke badjas (Pure of Menton) je wilt hebben, in welke kleur én maat!

De winnaar zal bekend worden gemaakt op 24 november via onze Facebookpagina, zodat de gewonnen badjas gegeven kan worden op pakjesavond. Een blij gezicht gegarandeerd!

WAAROM EEN KINDERBADJAS?

Voor ons als ouders is het ieder jaar weer een hele klus; hoe zorgen we er nou elke keer weer voor dat de kids leuke, maar ook praktische cadeaus krijgen. Seahorse helpt dit jaar daarom een handje, met een super toffe winactie speciaal voor ‘t heerlijk avondje! Je maakt kans op een kinderbadjas van Seahorse! De lekkere warme badjasjes van Seahorse zijn ideaal om te gebruiken na een verfrissende douche, een uurtje zwemles of gewoon om heerlijk thuis op de bank te relaxen en in weg te kruipen. Het leuke is; je kan zelf kiezen welke badjas je wilt ontvangen en cadeau wilt geven. Je kan kiezen voor een Pure badjas of een Menton badjas.

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?