In the spots: De Seahorse Kinderbadjas

Geplaatst op 08 september 2017

Opzoek naar de perfecte kinderbadjas? Met Seahorse zit je helemaal goed: keuze uit veertien kleuren, heerlijke zachte & comfortabele kwaliteit en veilige details. Kies nu je favoriet! >>

BATHTIME MUSTHAVE: DE KINDERBADJAS

Een warm bad voor het slapen gaan werkt heel goed voor de kleintjes. Lekker samen met water spelen om daarna rozig in slaap te vallen. Maar daarna direct naar bed? Dacht het niet! Eerst is het nog even tijd om te spelen en verhaaltjes voor te lezen in de lekkere warme badjas van Seahorse. De kinderbadjassen van Seahorse zijn er in vijf verschillende kindermaten.

Goed om te weten: de kinderbadjassen matchen perfect met de volwassen badjassen uit de Seahorse series ‘Pure‘ & ‘Menton‘. Met ieder een eigen badjas van Seahorse aan wordt het ’s ochtends aan het ontbijt een kleurrijke boel. De kinderen in hun eigen kinderbadjas en papa en mama in hun grote badjassen.

THE DETAILS

Veilige materialen en details vinden wij heel logisch en vanzelfsprekend. Wat de Seahorse kinderbadjas zo speciaal maakt?

» Seahorse kinderbadjassen zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen
» De buitenzijde heeft een heerlijk zachte velours kwaliteit, waarbij de binnenkant juist van vochtabsorberende badstof is gemaakt.
» De badjasjes hebben een comfortabele capuchon,  ideaal om het gedrup van de natte haartjes mee op te vangen na het haren wassen.
» Ook hebben ze handige zakken aan de voorkant en een ceintuur om de badjas mee dicht te knopen.
» Dit ceintuur is aan de achterkant vast gestikt voor extra veilig- en handigheid, zo raak je ‘m nooit kwijt!

COLOUR SPLASH

De kinderbadjas is verkrijgbaar in maar liefst veertien UNI kleuren, dus keuze genoeg! Ga je liever voor de sportieve witte streep? In deze variant is de kinderbadjas in zeven kleuren verkrijgbaar. Het leukste is natuurlijk om de kids zelf de kleur uit te laten kiezen, op die manier vinden ze het nóg leuker om hem straks aan te mogen trekken.


Benieuwd waar je de Seahorse kinderbadjas kan kopen? Klik dan hier om de dichtstbijzijnde winkel te vinden of bestel ‘m eenvoudig online!


#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?