#embracelove

Geplaatst op 08 februari 2017

Het is bijna Valentijn, een bijzondere dag! Lees meer over onze liefdevolle GIVE AWAY >>

Liefde is iets van je elke dag zou moeten vieren, want liefde geeft ons warmte, blijdschap en vertrouwen. Of dit nu liefde is tussen een man en een vrouw of alleen tussen mannen of vrouwen. Maar ook de liefde tussen familie, vrienden en vriendinnen, collega’s of buren is net zo belangrijk.

In de waan van de dag vergeten we wel eens te zeggen hoeveel je van iemand houdt, een lief cadeautje te kopen of een extra complimentje te maken. En daarom vinden wij Valentijnsdag een bijzondere dag. Deze dag geeft ons de gelegenheid om even stil te staan bij de liefde en kenbaar te maken hoeveel je om iemand geeft. Een dag waarop we de liefde extra mogen omarmen. Daarom willen we dit graag met jou vieren!

Plaats een foto van jou en jouw geliefde onder ons Facebookbericht, like Seahorse Bath & Beach en maak kans op twee rode Seahorse ‘Pure’ badjassen.

#embracelove #embracelife

*De winnaars worden op Valentijnsdag bekend gemaakt.

 

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?