3x waarom je dit voorjaar buitenyoga moet proberen

Geplaatst op 24 april 2018

Vogeltjes die fluiten, een fijn briesje door je haren en een strak blauwe lucht.. en dat allemaal terwijl je yoga aan het doen bent in de buitenlucht..Outdoor yoga brengt veel voordelen met zich mee. Wist je bijvoorbeeld dat yoga in de buitenlucht je depressiviteit verminderd? Wij zetten 3 redenen op rijtje waarom jij deze lente buitenyoga eens moet proberen!

LAAGDREMPELIG

Outdoor yogalessen zijn eigenlijk voor iedereen geschikt en daarom zijn ze erg laagdrempelig. Deze laagdrempeligheid is ideaal wanneer je wilt weten of yoga wel iets voor jou is of eens kennis wilt maken met een andere vorm van yoga dan je gewend bent.

KRACHT VAN DE NATUUR

Uit onderzoeken in gebleken dat groene natuur – zoals parken en bossen – helpt tegen stress en het krijgen van een fitte geest. Dit komt omdat de mens zich van vroeger uit heeft ontwikkeld in natuurlijke omgevingen. Hierdoor hebben we nog steeds een sterke band met de natuur. We worden er vrolijk en rustig van, hierdoor kunnen we ons tijdens een yogales in de buitenlucht gemakkelijker ontspannen. Veel yogi’s ervaren tijdens een yogales in de buitenlucht een diep gevoel van verbinding met de natuur, dat komt mede omdat er veel yogahoudingen zijn die dieren en de natuur weerspiegelen. De natuur en yoga gaan dus heel goed samen! Het prikkelt je brein op een heel andere manier dan wanneer je op je vaste plekje in de yoga zaal staat!

MOGELIJKHEDEN GENOEG!

Er zijn diverse vormen van yoga in de buitenlucht. Zo wordt er in veel steden yoga in het park of bos aangeboden, maar ook worden er yogalessen gegeven op het water; een extra uitdaging voor je balans! Of wat dacht je van yoga aan het strand, heerlijk op je hamamdoek met het ruizen van de zee op de achtergrond.. Mogelijkheden genoeg dus!

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Something is wrong.
Instagram token error.

Highlights

embrace life

Voor welke badkamer stijl ga jij?

De badkamer styling is iets wat we vaak vergeten bij het inrichten van ons huis. Zonde, want dit is de plek waar we dagelijks komen en onze rustmomenten pakken. Tijd voor verandering, tijd om met Seahorse aan de slag te gaan!

4x handige musthaves voor op reis

Vakantie komt in alle soorten en maten: van een weekendje weg naar een wereldstad tot relaxen op een tropisch eiland, of een actieve vakantie tot backpacken. En voor iedere soort vakantie is er een geschikte musthave voor in de koffer of tas. Kom er hier achter welk item jij moet meenemen voor je volgende reis!