20 manieren om te focussen op self-care

Geplaatst op 01 mei 2018

Een overvolle to-do list op je werk, dubbele afspraken plannen en je vliegt van hot naar her.. Je kent het vast wel; je wilt alles zo graag, maar waar haal je de tijd vandaan om ook nog eens goed voor jezelf te zorgen? Ontspannen en gezond eten schieten er bij in en dat maakt de stress alleen maar erger..

SELF-CARE ALS ONDERDEEL VAN JE LIFESTYLE

Als je echt lekker en ontspannen in je vel wilt zitten, wordt het tijd om eens voor jezelf te gaan zorgen. Of wel; self-care prioriteit geven en onderdeel maken van je dagelijkse routine. Self-care? Ja, dat is een term die we steeds vaker horen vallen. Maar wat wordt er eigenlijk mee bedoeld? Eigenlijk is het heel simpel; goed voor jezelf zorgen op een liefdevolle manier en daarmee je eigen welzijn voorop zetten. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar het is erg belangrijk wanneer je lekker in je vel wilt zitten en ontspannen wilt leven.  Wij hebben 20 manieren hoe jij je kunt gaan focussen op self-care. Geef het gewoon eens een kans; blok iedere dag wat tijd af in je agenda voor self-care, ook al is het maar een half uurtje!

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?