Brandstory

– Het zeepaardje, een rustig en vredig wezentje. Hij is tevreden, rondzwemmend in de zee en accepteert wat op zijn pad komt. Het lichaam van een zeepaardje is niet gemaakt voor snelheid, maar om zich kalm en evenwichtig voor te bewegen. Geduld en tevredenheid zijn sleutelwoorden voor het zeepaardje: hij heeft geen haast om hard naar de toekomst te zwemmen, maar leeft liever in het hier en nu.

We zijn tegenwoordig zo druk met kijken naar wat er voor ons ligt, dat we geen tijd nemen om te genieten van waar we nu zijn. Blijf het moois in de kleine dingen zien, neem tijd voor jezelf, ga op avontuur en geniet van de liefdevolle momenten, dat is waar Seahorse voor staat. Het is onze passie om jou met volle teugen te laten genieten door het bieden van mooie en waardevolle producten. Een luie zondag in jouw favoriete badjas, een heerlijke strandvakantie op een extra groot strandlaken of een backpack avontuur met de bijzonder lichte hamamdoek. Dat is waar het bij ons om draait. Seahorse biedt een plek van vertrouwen, luxe en comfort tijdens alle mooie momenten die op jouw pad komen. Seahorse is er zich van bewust dat ieder moment om een ander soort product vraagt. Daarom biedt Seahorse een variërend aanbod in bad en strandtextiel, geschikt voor verschillende gelegenheden. De vertrouwde Seahorse kwaliteit in combinatie met eigentijdse ontwerpen.

– embrace life –

#embracelife

Wat betekent 'embrace life' voor jou? Upload je eigen foto met hashtag #embracelife, tag ons en misschien wordt die van jou wel gekozen! @seahorseofficial

Highlights

embrace life

De allerleukste strandlakens voor de zomervakantie

Na weken lang veel thuis zitten en met de zomervakantie in aantocht is het verleidelijk om het vliegtuig te pakken naar een zonnige bestemming.

Met deze leuke accessoires blijft je badkamer netjes

Is jouw badkamer ook iedere dag weer een rommel? Liggen jouw rondslingerende handdoeken, vuile was en verzorgingsartikelen altijd in het zicht?